četvrtak, 4. listopada 2007.

Par obavijesti.

1. U ponedjeljak 08.10.2007. (praznik je) u 16:00 na Mladosti igramo utakmicu sa Medvedima. Okupljanje je sat i pol prije tekme. Nadamo se dolasku Hincaka i zanimljivijoj utakmici nego zadnji put.

2. Trebali bi se izjasniti za treninge u dvorani ovu zimu. Molim sve da prijedloge ili šalju mailom ili napišu ovdje. Ponuđeni termin je subotom od 15-19 sati u dvorani Građevinske škole. Traži se od kojeg do kojeg mjeseca!

3. Čim Ceki pošalje bilten, objavit ću rezultate sa prošlotjednih tekmi. To bi trebalo biti danas.


4. Molim Kolju da nam napravi jebeni dizajn za jakne koje ćemo, nadam se, ove godine napokon naručiti. Predložio bih da se odmah počne kod gosp. tajnika (Soso) skupljati lova za jakne. Mislim da će cijena biti ko i jakne HR repke što iznosi 65 ojra.

Hvala na pažnji.

Broj komentara: 9:

Anonimno kaže...

Bravo predsjedniče, podržavam sve prijedloge. Za dvoranu subotom možda bi ljudima više pasao termin već od 3 ili 4 tako da oni koji imaju društveno-socijalni život, stignu se sredit i za van (ja ga nemam pa mi je sve jedno).

Šćele kaže...

Termin koji je na raspolaganju je od 17-20 h. Nema ranije.

Anonimno kaže...

ok. makar pod točkom dva piše od 15 pa sam zato rekao, al meni je tak svejedno ko što sam i prije reko

Anonimno kaže...

ma termin od 17 do 19 je do jaja.....to treba odmah uzeti a za lovu cemo vec dogovoriti...ako i necemo trenirati 2 sata uvijek mozemo odigrati nogomet ili kosarku ili bocanje ili ne znam kaj

Anonimno kaže...

ajmo kolja jakne sto prije u prizvodnju...a ni suskavci nam ne bi bili na odmet

Anonimno kaže...

beziciraj termin odmah. Ak ne bumo zdurali cijeli trening uvijek zanjih pol čuke (Kolja to ti je pola ure, a za ljubitelje književnog jezika pola sata) možemo bacit pikulanje (na žocu ili troks) ili kokanje...

Šćele kaže...

Balen, postupi po naređenju.

kolja kaže...

moze, samo recite sta da pise na jaknama, Giants ko na dresovima, ili Zagreb. Ja bi da jakne budu modre sa narancasto sivim natpisom. Narancaste jakne ce biti malo kricave, a mislim da ih nema ni u ponudi.

Anonimno kaže...

da