subota, 11. kolovoza 2007.

prvi frisby turnir uspjesan

Na prvom frisby golf turniru Zagreb Giantsa nastupilo je 11 natjecatelja od kojih je 9 zavrsilo turnir. Gospoda Rebrovic i Vujic zbog zahtjevnosti terena nisu uspjeli zavrsiti predvidjene 4 rupe. U prvom krugu najlosiji od svih koji su zavrsili turnir bio je nas dopredsjednik Butorac Tomislav sa 63 bacanja. Bolji od njega su bili Vedran Zerlic sa 56 i Butorac Ivan sa 50 bacanja. Sesto mjesto je zauzeo Balen sa 44 bacanja, dok je Kolja bio peti i zamalo promasio finale sa 42 bacanja. A u finale su usli Ed Kulich sa 39 bacanja, Cufta sa 37 i Soso i Fritz svaki po 36 bacanja. U finalu je najbolji bio Ed sa 38 bacanja ali kako se za konacni plasman boduje zbroj obe runde tako je Ed zavrsio na 3. mjestu sa 77 bacanja. Cufta je podbacio i sa 47 bacanja bio sveukupno 4., dok je Soso sa 40 bacanja (ukupno 76) bio drugi a pobjednik prvog Giants Frisby Golf Turnira je Fritz sa 39 bacanja u zadnjoj seriji i ulkupnih 75, jedno bacanje ispred Sose a dva ispred Eda. Do zadnjeg bacanja uzbudljivo. Fritz je dobio nagradni fond od 110 kn i kako je vec platio clanarinu klubu, nagradni fond ce pripasti Kseniji da plati vodu i struju.
Nakon natjecanja sljedilo je opustanje uz Zlatorog i Tuborg (mogli bi se oni ponudit pa nam biti sponzori), a uz pivu sve se lako dogovoriti pa smo se tako dogovorili da u Srijedu (praznik neki) organiziramo Frisby Golf Open za sve poznate i nepoznte, sve softballase i one koji se tako osjecaju. O tom eventu vise za koji dan...

2 komentara:

Rebro kaže...

ispravak netocnog navoda ili povreda poslovnika -nije istina da zbog zahtjevnog terena nisam uspio zavrsiti turnir(neupuceni bi iz ovoga mogli zakljuciti da nisam dovoljno dobro fizicki pripremljen) nego sam radi potreba posla hitno morao napustiti bojno polje...u biti mozete biti sretni kaj me nije bilo jer bi vas pomeo ko male bebe sudeci po vasim rezultatima...u srijedu ja uzimam lovu :-))

Anonimno kaže...

što se tiče frizbija... sjetih se da ovaj tip što prodaje ove trice i kučine za žongliranje ima i frizbije. pravi disk za golf, 125g, košta 150 kn.
cjenik je na:
http://www.superheroesshop.hr/cjenik.pdf